Δυνατό τεστ σήμερα για Ολυμπιακό Β. κόντρα στον Αιγινιακό

Δυνατό τεστ αναμένεται να είναι το σημερινό για τον Ολυμπιακό Βόλου (18/8), ο οποίος στις 18.30 στο Αιγίνιο αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τον νεοφώτιστο στη Football League και ιδιαίτερα ενισχυμένο στις μεταγραφές, Αιγινιακό. Αυτό είναι το τρίτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, μετά τη νίκη με 1-0 επί της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς και την ήττα με 4-0 από τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα… …συγκεντρωθεί στις 14.00 στο ΕΑΚ, θα γευματίσει σε εστιατόριο της πόλης και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Αιγίνιο.

Ο Γιώργος Βαζάκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Γιάννη Γκέσιου, το πόδι του οποίου γύρισε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Στην αποστολή μετέχουν οι Γκίτκος, Γεωργίου, Σταυράκης, Γιαλούσης, Καρράς, Κατσιαρός, Κόμνος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Ρόκας, Πινδώνης, Πόνσε, Καπετάνος, Κατσίκης, Ακόστα, Γενγκά, Μπρέσκα, Δεινόπαπας και Ντινόπουλος.

Η τεχνική ηγεσία θα χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Νόε Ακόστα, ο οποίος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση από πλευράς φυσικής κατάστασης, υστερεί όμως από πλευράς τακτικής, καθώς βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα και δεν έχει αφομοιώσει ακόμη αυτά που ζητεί στο παιχνίδι ο Γιώργος Βαζάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις