Με απουσίες ο Ρήγας κόντρα στον ΓΣ Αλμυρού

Συνέχεια στην προετοιμασία του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΓΣ Αλμυρού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας θα δώσει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος. Ο Λάκης Μπακάλης δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του, μετά το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας για το πρωτάθλημα και έτσι οι «κυανόλευκοι» ακολούθησαν και χθες πρόγραμμα προπόνησης.

Ο τεχνικός του Ρήγα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Χατζή και του Μανώλη Πάσχου που παραμένουν τραυματίες, όπως και στον Αποστόλη Σφάκα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το στρατό. Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Ζενούνι, αν και δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Στέργιος Μπακάλης, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Τσίπης, Ηλίας Γκίκας, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος και Γιάννης Κορέττα.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις