Τζιώρας: “Πρώτος στόχος η παραμονή”

Στα ΜΜΕ ενημέρωσης μίλησε ο Χρήστος Τζιώρας μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της Νίκης Βόλου. Το “Τανκ” της πρωταθλήτριας της Football League τόνισε πως θα είναι δύσκολο και πάλι να ξεκινήσει η ομάδα από το “μηδέν”, ενώ για τον Ολλανδό προπονητή ανέφερε πως προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές μία διαφορετική φιλοσοφία γρήγορου και απλού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κυανόλευκος επιθετικός:

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του και οι στόχοι: «Ήμουν και πέρυσι στην ομάδα… τώρα κάνουμε μια καινούρια αρχή. Πέρυσι καταφέραμε και ανεβήκαμε κατηγορία με εντελώς νέα ομάδα.π Φέτος πάλι ξεκινάμε από την αρχή, από το μηδέν. Πρέπει να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς. Καινούριος προπονητής που θέλει να περάσει τον δικό του τον τρόπο του παιχνιδιού, καινούριοι παίκτες που πρέπει να δέσουμε μεταξύ μας. Πολύ σημαντικό όλο αυτό. Αρχίσαμε τις προπονήσεις από τη Δευτέρα, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε η κλήρωση. Ο στόχος είναι φυσικά η παραμονή και όσο πιο πάνω μπορούμε να φτάσουμε».
Για τον Βλουτ: « Ο κ. Βλουτ έχει μια εντελώς άλλη φιλοσοφία, πολύ καλή για εμάς. Δουλεύουμε καθημερινά στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο δουλειάς του προπονητή. Συνέχεια με τη μπάλα κάτω, και passing game για να μπορέσουμε να αποδώσουμε ένα γρήγορο ποδόσφαιρο γιατί όπως μας λέει ο προπονητής θα είναι ο τρόπος που θα αγωνιστούμε στη Super League.»

DSC 0097

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις