Τον Πανελευσινιακό υποδέχεται η Νίκη στο “μπλε” Πανθεσσαλικό (18:00)

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου το αποψινό φιλικό με τον Πανελευσινιακό ώστε να δουν από κοντά την νέα ομάδα που «χτίστηκε», σχεδόν από το «μηδέν», με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στη Super League.

Η κινητοποίηση στα «κυανόλευκα» στέκια είναι μεγάλη και το Πανθεσσαλικό απόψε στις 18:00 αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι απόχρωσης του μπλε, αφού η χρήση του θα είναι αποκλειστικά της Νίκης Βόλου.

Οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας με τη δυναμική τους παρουσία, θα δώσουν την… …απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται ο σύλλογος ώστε να κλείσει τη φετινή χρονιά γιορτάζοντας τα 90 χρόνια ιστορίας με την επιστροφή στα σαλόνια της Super League.

Άλλωστε το σλόγκαν των φετινών καρτών διαρκείας «Οι παίκτες κερδίζουν τους αγώνες, οι φίλαθλοι τα πρωταθλήματα» μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε, αφού η δυναμική του κόσμου είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει μία ομάδα στην καταξίωση.

Ο σημερινός αντίπαλος της Νίκης Βόλου, ο Πανελευσινιακός μπορεί να είναι μία ομάδα της Γ’ Εθνικής όμως στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και παίκτες όπως ο Ρούσσεφ και ο Ουέλινγκτον θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα της Football League. Γεύση των δυνατοτήτων αυτής της ομάδας πήρε ο Βατανιακός, τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε γκολ σε πρόσφατο φιλικό.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει το «κυανόλευκο» ρόστερ, δίνοντας όμως περισσότερο χρόνο σ’ έναν βασικό κορμό που αρχίζει και σχηματίζεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις