Γ. Βαζάκας: «Ο Ολυμπιακός Β. βαδίζει σε συγκεκριμένο πλάνο»

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να μην έδειξε στο φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό τα στοιχεία εκείνα που περιμένει να δει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, ωστόσο, ο Γρεβενιώτης τεχνικός δεν ανησυχεί. Με δηλώσεις του στο goalpost.gr τονίζει σχετικά:{…}

«Η ομάδα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και δεν θα βγει από αυτό. Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, η κούραση είναι μεγάλη στους ποδοσφαιριστές από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις, όμως έτσι πρέπει να βαδίσουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πετύχει το στόχο της ανόδου, που είναι μονόδρομος.

Σιγά σιγά θα γίνει και το φορμάρισμα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και συστήματα και όσο κυλά ο χρόνος θα φτιάχνουμε την ενδεκάδα. Έχω τονίσει πως όλοι οι παίκτες θα έχουν ίδιες ευκαιρίες. Οι καλύτεροι και πιο έτοιμοι θα παίζουν.

Οι φίλαθλοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Ο Ολυμπιακός που φτιάχνεται θα τους κάνει όλους υπερήφανους. Να είναι σίγουροι πως θα δουν φέτος πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό και μια ομάδα που θα διαπρέπει μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις