Στο Βόλο για την Κ20 της Νίκης ο Προκοπένκο

Στο Βόλο αναμένεται να αφιχθεί σήμερα το βράδυ ο Ντένις Προκοπένκο για λογαριασμό της Νίκης. Τη μεταγραφή του 22χρονου Καζακστανού στο βολιώτικο σύλλογο είχε ανακοινώσει η Αστάνα 1964 μία μόλις μέρα μετά τη φιέστα ανόδου και πριν τις εξελίξεις που ακολούθησαν όσον αφορά το πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας.

Η μετακίνηση του νεαρού επιθετικού έχει να κάνει με την επίσκεψη Πάτση στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και το μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της Αστάνα 1964. Ο Ντένις Προκοπένκο θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου υπό τις οδηγίες του Βίλιαν Φλουτ και στη συνέχεια θα ενισχύσει την Κ20 του συλλόγου, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και παραστάσεων από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες του Καζακστάν θα επιστρέψει στην πατρίδα του τον Ιανουάριο του 2015, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα της Αστάνα και να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της χώρας του. Εκτός και αν ο Προκοπένκο με την απόδοσή του κερδίσει μία θέση του ρόστερ της Νίκης Βόλου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2015-16.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό ο νεαρός ποδοσφαιριστής από το Καζακστάν δεν θα καταλάβει θέση ξένου στο ρόστερ της Νίκης καθώς το πλάνο και ο σχεδιασμός «γράφει» για ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό τύπου «Ίβενς». Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας σαρώνει την ξένη αγορά ώστε να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τη θέση του επιτελικού μέσου και μίας εκ των θέσεων του αμυντικού χαφ ή της επίθεσης.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

astana-prokopenko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις