Τσιλιανίδης για Νίκη Βόλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου παρά το γεγονός πως η ομάδα έχει ξεκινήσει από χθες (17/7) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που πραγματοποιεί στα Χάνια Πηλίου. Οι κυανόλευκοι αναζητούν ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις, με αυτές του αμυντικού χαφ και του επιτελικού μέσου να καλύπτονται κατά πάσα πιθανότητα από τους δύο ξένους που αναμένεται να προστεθούν στο ρόστερ μέχρι τέλους του μήνα, ενώ λύσεις αναζητούνται τόσο για το αριστερό άκρο της άμυνας όσο και για τις δύο πτέρυγες της επίθεσης.

Ο ηλικιακός περιορισμός λόγω της μη αδειοδότησης οδηγεί τη βολιώτικη ομάδα σε λύσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν τα προσόντα και τη φιλοδοξία να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Ένας παίκτης που πληροί τα κριτήρια και σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr βρίσκεται μία ανάσα από τη σύναψη συμφωνίας με τη Νίκη Βόλου, είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο 20χρονος μέσος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ηρακλή, καθώς ανήκει στο δυναμικό του από το 2005 ενώ την χρονιά 2012-13 δόθηκε δανεικός στον Αιγινιακό. Την περσινή χρονιά επέστρεψε στον Γηραιό όπου είχε 35 συμμετοχές πετυχαίνοντας έξι τέρματα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση του περιφερειακού επιθετικού. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχε και στους τέσσερις αγώνες που έδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη Νίκη.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις