Προγνωστικά Στοιχήματος: Ευκαιρίες σε Τουρκία και Χιλή

Παρασκευή σήμερα (04/03) και το πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη δυνατή “προθέρμανση” ενόψει του Σαββατοκύριακου. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, τρία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι (από Τουρκία, Χιλή, Γαλλία) και ένα από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και τη θεωρία του, όπως για παράδειγμα να μάθετε τι είναι η γκανιότα!

Με κάλυψη η Μερσίν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και τον αγώνα Μερσίν – Σίβασπορ, στον οποίο θα πάμε με το “1 DNB” σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τέλος δεν έχει ο κατήφορος της Μερσίν, που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της με 0-2 από την Κόνιασπορ. Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για τη Μερσίν που περιορίστηκε στα ανασταλτικά της καθήκοντα, γνωρίζοντας παράλληλα την τρίτη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι για αυτήν, ψάχνει μόνο τη νίκη κόντρα στη Σίβασπορ, προκειμένου να την ξεπεράσει στη βαθμολογία, μειώνοντας παράλληλα, τη διαφορά της από τις θέσεις της παραμονής. Από την άλλη πλευρά, σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί, Σίβασπορ και Αντάλιασπορ αναδείχθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ακόμη μια αδιάφορη εμφάνιση για τη Σίβασπορ που δεν κατάφερε να πιέσει ουσιαστικά την αντίπαλο της, πετώντας ξανά βαθμούς. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια νίκη στις εννέα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, θα πάμε, όμως, με την έδρα, στηρίζοντας τη Μερσίν.

Δε χάνει η Ουνιόν Λα Καλέρα

Συνεχίζουμε με Χιλή και το “Χ2” σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Αντοφαγκάστα – Ουνιόν Λα Καλέρα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους μην έχοντας δεχτεί γκολ σε κανένα από τα ματς που κέρδισαν. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, νίκησαν 2-0 την Αρίκα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, αφού δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάποιο παιχνίδι σε αυτό το διάστημα με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την Σαντιάγκο Γουόντερερς εντός έδρας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι απόψε θα καταφέρουν να μην ηττηθούν, τουλάχιστον, και θα τους στηρίξουμε.

Παίρνει αποτέλεσμα η Κρετέιγ

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το “Χ2” σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Μπρεστ – Κρετέιγ. Απ’ τις ομάδες που σε μερικές εβδομάδες θα είναι αδιάφορες είναι η Μπρεστ, που μάλλον ξεμένει από στόχους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 37 πόντους, στο -12 απ’ τις θέσεις ανόδου, απόσταση που δεν προλαβαίνουν να καλύψουν, ενώ αντίστοιχη είναι και η διαφορά τους (+12) απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, η οποία είναι αρκετή για να τους κάνει να αισθάνονται ασφάλεια. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα η Κρετέιγ, από την πλευρά της, που δε γίνεται να σώσει την κατηγορία μόνο με ισοπαλίες. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Λαβάλ, έκανε μια φοβερή εμφάνιση επιθετικά, είχε πολλές ευκαιρίες και τέσσερα (!) δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το ίδιο πνεύμα θέλει να διατηρήσει και σήμερα, ωστόσο χρειάζεται αποτελεσματικότητα. Πιστεύουμε ότι θα κατορθώσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας από την Euroleague και τον αγώνα Ολυμπιακός – Λαμποράλ Κούτσα, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -6.5 πόντων των Πειραιωτών σε απόδοση 1.90. Απόψε αρχίζουν τα “πρέπει” για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται τη Λαμποράλ βρισκόμενος στην έβδομη θέση του ομίλου του ρεκόρ 3-5. Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα μετά το 82-66 από την Μπαρτσελόνα επειδή καλύφθηκε η διαφορά των 12 πόντων που είχε νικήσει στο ΣΕΦ, αλλά χθες κάπως έφτιαξε η κατάσταση γιατί η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στη Μόσχα από την Κίμκι και σήμερα με νίκη επί της Λαμποράλ μπορεί να την πιάσει ξανά στην βαθμολογία. Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την 13η αγωνιστική την Κίμκι και επειδή έχει να υποδεχθεί Λαμποράλ, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ είναι ικανός για την πρόκριση αν και τώρα η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Όμως για να δει με αισιοδοξία το μέλλον πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει απόψε τη Λαμποράλ, μια Λαμποράλ που την είχε νικήσει και στην Βιτόρια με 76-82. Αν δεν καταφέρει να νικήσει σήμερα τότε όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και θα πρέπει να θεωρούμε τον Ολυμπιακό εκτός πλέι-οφ της Euroleague. Η φετινή Λαμποράλ του Περάσοβιτς δεν «καταλαβαίνει» από έδρες, έχει νικήσει σε Κάουνας, Μαδρίτη και Βαρκελώνη, και έρχεται απόψε στο ΣΕΦ για να κάνει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη δυάδα του ομίλου, ισόβαθμη με την ΤΣΣΚΑ. Για τον Ολυμπιακό τα έχουμε ξαναπεί, έχει τον τρόπο να διακόψει το ρυθμό μια γρήγορης ομάδας όπως η Λαμποράλ παίζοντας σκληρή άμυνα, ειδικά στην έδρα του. Αν μπει αφοσιωμένος στην άμυνα από το πρώτο λεπτό τότε μπορεί να κάνει ια εύκολη νίκη έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει στο τέλος με ήττα. Άλλωστε αυτό είναι ο στόχος σήμερα, να μην αγχωθεί στα τελευταία λεπτά από την πολύ επικίνδυνη Λαμποράλ. Θα επιλέξουμε με ρίσκο τον Ολυμπιακό -6.5 παρά το γεγονός ότι δεν χρειάζεται διαφορά νίκης αλλά απλή νίκη έστω και με έναν πόντο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις