Αντί για μαθήματα διαιτησίας, μεθυσμένος σε νοσοκομείο!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος αντί να βρεθεί στα μαθήματα διαιτησίας που γίνονταν στην Καρδίτσα, βρέθηκε σε κατάσταση μέθης σε τοπικό νοσοκομείο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, αρκετοί από τους διαιτητές την προηγούμενη των σεμιναρίων της διαιτησίας στην Καρδίτσα επέλεξαν να διασκεδάσουν. Αυτό ωστόσο δεν θεωρείται μεμπτό, όμως, αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι το γεγονός ότι ο διεθνής διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, δεν πήγε στο… …σεμινάριο διαιτησίας επειδή βρέθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της πόλης σε κατάσταση μέθης!

Μάλιστα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρία του γιατρού που εξέτασε τον έμπειρο ρέφερι, ενώ υποστηρίχθηκε πως ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, στα συγκεκριμένα σεμινάρια ανέφερε στους διαιτητές ότι «είπα ψέματα για να σας καλύψω», προφανώς αναφερόμενοι στο περιστατικό με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Μετά από συγκεκριμένη καταγγελία, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν ανάμεσα στους διαιτητές που είχαν εμπλακεί στο θέμα των «στημένων» αγώνων και είχε κληθεί να καταθέσει αρκετές φορές στους εισαγγελείς για το συγκεκριμένο ζήτημα. Στην πορεία της εκπομπής, αναφέρθηκε πως υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Καραμελίδη, ο οποίος αρνήθηκε να βγει στον «αέρα» και να σχολιάσει το θέμα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις