«Πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα στο ΕΑΚ

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου και ο καθιερωμένος Αγιασμός εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 πραγματοποιείται σήμερα (21/7) στις 7 το απόγευμα στο ΕΑΚ. Νέα χρονιά, υψηλοί στόχοι, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να έχει κάνει συντονισμένες κινήσεις, δημιουργώντας μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, με…

…στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και φέτος και στο τέλος να καταφέρει ότι δεν πέτυχε τα δύο προηγούμενα χρόνια, την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Η κινητοποίηση του κόσμου του Ολυμπιακού για τη σημερινή «πρώτη» είναι μεγάλη και το ΕΑΚ αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες φιλάθλους.
Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι Στάθης Ρόκας, Λευτέρης Γιαλούσης, Δημήτρης Αρβανίτης, Αλέξανδρος Ζέρης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Νίκος Ντινόπουλος, Άγγελος Κολημήτρας, Δημήτρης Κόμνος, Θανάσης Μπόρας, Δημήτρης Κεσίδης (από το περσινό ρόστερ), καθώς και μέχρι τώρα νεοαποκτηθέντες Κλάρενς Μπιτάνγκ, Ανδρέας Κορνελάτος, Γιάννης Αραπίτσας, Κώστας Μπάρμπας, Αλέξης Κασμερίδης, Τάσος Χρυσοστομίδης, Στράτος Χιντζίδης, Ταουάγκα Τσιμπότζι, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, οι Φίλιππος Σκοπελίτης, Γιάννης Καψιώτης και Σταύρος Σαμαράς, που έγιναν επαγγελματίες, ενώ το πιθανότερο είναι να είναι στη σημερινή «πρώτη» και οι Ίμπαν Ράντι και Πέτρος Καμινιώτης, οι οποίοι δεν έχουν επίσημα ανακοινωθεί (αυτό μάλλον θα γίνει σήμερα). Επίσης, στην ομάδα ανήκει και ο Σταμάτης Καρράς, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις