Ν. Παντέλης: Να κάνουμε ευτυχισμένους του φιλάθλους μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Παντέλης, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πετύχει ότι δεν πέτυχε τα δύο προηγούμενα χρόνια, την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα, στη διοίκηση και στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Νομίζω ότι φέτος θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Θα πρέπει να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε τα δύο προηγούμενα χρόνια».
Για το αν είναι ένα στοίχημα για τον ίδιο να οδηγήσει φέτος την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, καθώς πέρυσι η ομάδα έχασε την άνοδο στα πλέι οφ και στο μπαράζ με την Ξάνθη: «Και για μένα είναι ένα στοίχημα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι προπονητής σ’ αυτή την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος παρότι είναι πικραμένος ήρθε σήμερα και από την πρώτη μέρα συμπαραστέκεται την ομάδα και ελπίζω στο τέλος να τους κάνουμε ευτυχισμένους».
Για τη φιλοσοφία που θα έχει φέτος η ομάδα:
«Φέτος θέσαμε με τη διοίκηση ως στόχο να κατεβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας και να πάρουμε παίκτες που το κύριο προσόν τους θα είναι η ταχύτητα. Ειδικά οι ξένοι παίκτες να έχουν την εμπειρία της κατηγορίας, έτσι ώστε να μην κάνουμε τα περσινά λάθη».
Για το πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμη στο ρόστερ:
“Σίγουρα ο βασικός στόχος παραμένει ο σέντερ φορ και επιβάλλεται να τον αποκτήσουμε και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ένας παίκτης στην άμυνα και ένας τερματοφύλακας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις