Το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ απασχολεί τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ θα το βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός Βόλου, στην περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί κανονικά στην Γ’ Εθνική κατηγορία, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχουν πάρει οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, σχετικά με τα χρέη των ΠΑΕ και σύμφωνα…

…με όσα ισχύουν σήμερα (οι ομάδες που επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν κουβαλούν τα χρέη), θα μπορεί ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Football League.
Βασική προϋπόθεση, πάντως, είναι να γίνει η λύση και η εκκαθάριση της ΠΑΕ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα δεν θα μπορεί να πάρει από την ΕΕΑ πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, εφόσον κερδίσει την άνοδο.
Μόλις ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στον Ολυμπιακό, όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά η ομάδα και ποιες θα είναι οι κυρώσεις, ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για τη λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ, έτσι ώστε αυτή να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το τι ανέφερε πρόσφατα η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη και αφορούσε το κομμάτι των μετόχων: «Προγραμματίζεται συνάντηση και ενημέρωση των μετόχων, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που τους αφορούν και που επιβάλλονται για την επόμενη μέρα, που θα επανέλθει η ομάδα μας στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις