Προβλημάτισε αμυντικά η Εθνική στο φιλικό με την Ισλανδία

Αν και προηγήθηκε με 2-0, η Εθνική Ελλάδας προδόθηκε από την άμυνά της και γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Ισλανδία σε φιλική αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι Ισλανδοί είχαν δοκάρι μόλις στο 4ο λεπτό με το φάουλ του Χάλφρεντσον, ωστόσο αυτή που κατέφερε να προηγηθεί στο σκορ ήταν η Ελλάδα με το εύστοχο…

…πέναλτι του Φορτούνη στο 19΄ μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Χάλφρεντσον πάνω στον Τοροσίδη.
Στο 31΄ ο Φορτούνης έκανε το 2-0 για την Ελλάδα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο από το σημείο εκείνο και έπειτα άρχισαν τα προβλήματα στα μετόπισθεν για την ομάδα του Σκίμπε.
Ο Τράουστασον με σουτ στην κίνηση μείωσε σε 2-1 στο 34΄, ενώ στο 70΄ ήρθε η ισοφάριση με την κεφαλιά του Ινγκασον έπειτα από εκτέλεση φάουλ για τους Ισλανδούς.
Στο 82΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Σίγκτορσον να νικά με κεφαλιά τον Καπίνο έπειτα από στημένη φάση, κάνοντας το 3-2 για την ομάδα του.
EΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καπίνο, Μόρας, Οικονόμου, Σιόβας (81′ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Σταφυλίδης, Φορτούνης (77′ Ταχτσίδης), Τοροσίδης (77′ Πέτσος), Χολέμπας, Καρέλης (46′ Διαμαντάκος), Παπάζογλου (46′ Βέλλιος).
ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Λάγκερμπακ, Χάλγκριμσον): Κρίστινσον (46′ Χάλντορσον), Σέβαρσον, Χέρμανσον, Ίνγκασον, Γκούντμουντσον, Μπόντβαρσον (83′ Φινμπόγκασον), Γκούναρσον (46′ Μπ. Μπιάρνασον), Χάλφρεντσον (46′ Σίγκουρντσον), Κιάρτανσον (61′ Σίγκτορσον), Τράουστασον (46′ Ε. Μπιάρνασον), Σκούλασον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις