Την Κυριακή το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, με βολιώτικο ενδιαφέρον…

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Αθλητικές Ακαδημίες», διοργανώνει Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών, σε μια γιορτή του Αθλητισμού στην οποία θα συμμετέχουν Ακαδημίες κι από τη Μαγνησία.

Η εκδήλωση που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών που στοχεύουν στο να δείξουν ότι το ποδόσφαιρο είναι χαρά, κοινωνικοποίηση και πολιτισμός. διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις σε όλη την επικράτεια, που εξυπηρετούν αντίστοιχες περιφέρεις, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει ο Ο.Π.Α.Π. .
Για την ευρύτερη περιοχή, στην οποία εντάσσεται κι ο νομός Μαγνησίας , η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στο Εθνικό Στάδιο Αλκαζάρ, με ώρα έναρξης τις 10 το πρωί και συμμετοχή δεκατεσσάρων Ακαδημιών συνολικά από όλους τους νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τη Φθιώτιδα και τη Σκύρο για το νομό Ευβοίας.
Από τη Μαγνησία θα συμμετέχουν οι ακαδημίες της Αγ. Παρασκευής Βόλου, του Μαγνησιακού Βόλου και του ΑΣ Αλμυρού.
Οι συμμετέχοντες αναλυτικά έχουν ως εξής:
Αγ. Παρασκευή Βόλου, Αίαντας Λαμίας, Α.Σ. Αλμυρός, Αμπελόκηποι Λαρ., Δήμητρα-Απόλλων Ττικάλων, Α.Ο. Καρπενήσι, Α.Π. Λαμία, Άρης Αγ. Κωνσταντίνου, Α.Σ. Ορφέας Λάρισας, ΑΣΑΠ. Καρδίτσας, Ατρόμητος Παλαμά, Μαγνησιακός Βόλου, Προμηθέας Λάρισας, Α.Ο. Σκύρου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις