Ένσταση κατέθεσε η Νίκη για τον αγώνα με ΓΣ Βόλου

 Ένσταση κατέθεσε η Νίκη για τον πρώτο αγώνα των play off με αντίπαλο των ΓΣ Βόλου καθώς 6′ 41” πριν τη λήξη ο προπονητής των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος απειλητικά προς τον διαιτητή, κ. Παριανόπουλο, ο οποίος αμέσως έδειξε αποβολή. Με μεγάλη έκπληξη αντί του προπονητή του ΓΣ Βόλου αυτός που πέρασε εκτός ήταν ο έφορος και όχι ο προπονητής. Η σχετική ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης της Νίκης:

“Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου στην τελική φάση της Α1 ΕΣΚΑΘ, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου με 64-60, την οποία συγχαίρουμε για το πάθος και την μαχητικότητα που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκλονιστικά παιχνίδια όπως το χθεσινό (2/3), προάγουν το άθλημα και είναι επιθυμία όλων.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό το γεγονός ότι κατατέθηκε ένσταση από την ομάδα μας για την κυριότητα του αγώνα, 6’41” πριν τη λήξη, καθώς ο προπονητής του Γ.Σ. Βόλου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος απειλητικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παργιανόπουλο, ο οποίος τον είχε τιμωρήσει με τεχνική ποινή και έδειξε αποβολή για τον προπονητή. Με μεγάλη έκπληξη, όταν συνεχίστηκε το παιχνίδι, είδαμε τον έφορο της ομάδας να αποβάλλεται και όχι τον coach. Απορούμε εάν ο κάθε προπονητής, πάνω στα νεύρα και την ένταση του αγώνα, έχει το δικαίωμα να φτάνει μέχρι το κέντρο του γηπέδου μπροστά σε δεκάδες φίλαθλους.

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για μία ανταγωνιστική και αξιόμαχη Νίκη Βόλου και περιμένουμε τον κόσμο μας στο επόμενο εντός έδρας ματς το ερχόμενο Σάββατο. Η ήττα μας πληγώνει, έρχεται να ισοφαρίσει όμως τα χαρούμενα συναισθήματα που μας διακατέχουν, καθώς η παιδική μας ομάδα επικράτησε του Αιολικού και προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι και δεν θα συμβεί ούτε τώρα. Συνεχίζουμε…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις