Νίκησε Σαρακηνό και “είπε” ευχαριστώ στο δώρο του Θησέα η ΑΕ Διμηνίου

Η ΑΕ Διμηνίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τον Σαρακηνό στο Διμήνι και σε συνδυασμό με το 2-2 του Ηρακλή κόντρα στον Θησέα, μείωσε την διαφορά στον ένα βαθμό δύο στροφές πριν το φινάλε. Σκόρερ για τους νικητές οι Ζευγάς (15’) και Μαυρίδης (61’). Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, φωνάζουν για πέναλτι από τον Σαρακήνο με την επανέναρξη του β’ μέρους σε κράτημα πάνω στον Τσιαμπαλή.

Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων γνώριζαν εξ αρχής πως μόνο με νίκη θα παρέμειναν ζωντανοί στην διεκδίκηση της 1ης θέσης στον όμιλο. Όσον αφορά λοιπόν τις ευκαιρίες, στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι κεφαλιές των Βαΐτση και Τσιαμπαλή δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους φιλοξενούμενους που πατούσαν καλύτερα ως εκείνη την στιγμή στο γήπεδο και στο 15’ ο Ζιώγας με πλασέ έκανε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ αυτό έδωσε “αέρα” στους ποδοσφαιριστές του Κ. Μπράτσου και στο 21’ ο Φιλατζικιώτης απώλεσε σπουδαία ευκαιρία για ακόμη ένα τερμά, καθώς μόνος απέναντι στον Γράντα, σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο μέρος ο Σαρακηνός φωνάζει για κράτημα πάνω στον Τσιαμπαλή στο 49’ με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αρνείται την οποιαδήποτε παράβαση στην συγκεκριμένη φάση, ενώ είχε και δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Τσιαμπαλή καθώς αρχικά σε σουτ που επιχείρησε στο 52’ απομάκρυνε ο Τσιγιάννης πάνω στην γραμμή ενώ είχε και δοκάρι . Στο 61’ ο Μαυρίδης έπειτα από πάσα του Φιλατζικιώτη θα γράψει το τελικό 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η τελευταία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, ανήκε και πάλι στην ΑΕ Διμηνίου με τον Φιλατζικιώτη να στέλνει έπειτα από σουτ την μπάλα στο οριζόντιο του Γράντα στο 80’.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Μαστακούλης (62′ Ζάγκας), Μπλούχος, Χάνος, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αραμπατζής (70′ Αξιώτης)), Αποστολίδης, Ζιώγας, Φιλατζικιώτης, Μίλτος (79′ Σταματόπουλος).


Σαρακηνός: Γράντας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καλαμάτας (75′ λ.τρ. Παπάζογλου), Ράπτης, Μαλεσάγκος, Κωνσταντάκος (46′ λ.τρ. Φουρκιώτης), Καρακώστας, Σουάρες, Τανάγιας, Βαΐτσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις