Τσίμπησε βαθμό η ΑΕ 2002 στη Σκιάθο (2-2)

Σ’ ένα σπουδαίο ματς από πλευράς θεάματος, με τέσσερα τέρματα και πολλές ευκαιρίες, Σκιάθος και ΑΕ 2002 ήρθαν ισόπαλες 2-2, παίρνοντας από ένα βαθμό. Το σκορ άνοιξε ο Τουρναβίτης στο 21’ με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής για την γηπεδούχο ομάδα (1-0) για να έρθει να απαντήσει άμεσα ο Τζιοβάρας στο 29’ για λογαριασμό της δική του ομάδας όταν έπειτα από πάσα του Μπένκα, νίκησε με ψύχραιμο πλασέ τον Παπάρα σε τετ-α-τετ κάνοντας το 1-1.

Όμως το ημίχρονο έκλεισε με την Σκιάθο να είναι σε ρόλο οδηγού στο σκορ, καθώς στο 41’ ο Νικολαϊδης με κεφαλιά νίκησε τον Γ. Σταθόπουλο και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 44’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Γ. Σταθόπουλος αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης γιατί ανέτρεψε τον Σαρρή που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και καταλογίστηκε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ποδοσφαιριστής, όμως έστειλε την μπάλα αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι και έπειτα άουτ χάνοντας την ευκαιρία να “τελειώσει” το ματς από το πρώτο μέρος.

Με την επανέναρξη της αναμέτρησης, στο 48’ οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν το 2-2 με τον Βέργο, παίρνοντας έτσι έναν βαθμό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και οι νησιώτες προσπάθησαν με μακρινά σουτ κυρίως να απειλήσουν την αντίπαλη εστία δίχως όμως να βρουν στόχο.

Συνθέσεις:

Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Κυπαρισσός, Γραββάνης, Θ. Σταμέλος (50′ Μπρέγκου), Μιστάκου, Φερετζέλης (60′ Γαζέτης), Νικολαΐδης, Σαρρής, Ν. Μιαρίτης.

ΑΕ 2002: Γ. Σταθόπουλος, Λάμπρου (45+1′ Μητράκος), Σφέτσος, Βέργος, Σταθόπουλος, Μπένκα (80′ Β. Στουμποβίκος), Δ. Στουμποβίκος, Βούλγαρης, Φιλίππου, Τζοβάρας (88′ Σουλακούδης), Παρίσης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις