Πέρασε δύσκολα από τα Κανάλια ο ΓΣ Αλμυρού (2-3)

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, εν τέλει η ομάδα του Λ. Καλογήρου συνέχισε το νικηφόρο και μόνο σερί της την εφετινή χρονιά, φτάνοντας σε μία δύσκολη νίκη με 2-3 κόντρα στο μαχητικό Απόλλων στα Κανάλια. Το πρώτο ημίχρονο δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού καθώς ήταν κακό με ελάχιστες ευκαιρίες και με λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο όμως μέρος ήταν καθηλωτικό μιας και στο 47’ ο Γυμναστικός ευτύχισε να προηγηθεί με δυνατό σουτ εντός περιοχής του Κοντοβά (0-1) και δύο λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο ο Ν. Βούλγαρης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του για το 0-2. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων για τα δύο γρήγορα τέρματα που σημείωσαν, ήρθε στο 51’ ο Πέτσης με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής για να κάνει το 1-2, βάζοντας και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του. Στο 70’ ήρθε η ισοφάριση για τον Απόλλων με τον Τσιουρή να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Κόκκαλη και με πλασέ να κάνει το 2-2. Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη αναμέτρηση που ο ΓΣ Αλμυρός δέχεται δύο τέρματα μέσα στην σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ το τελικό 2-3 υπέγραψε ο Κοντοβάς με σουτ έπειτα από πάσα του Αντζούρη χαρίζοντας το 20ο τρίποντο στην ομάδα του σε ισάριθμα ματς .

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μουράβας, Πολυχρόνου, Φέιζο, Παπαπορφυρίου, Φώτου, Ψήφος, Σιφνιώτης (50′ Κόκκαλης), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Δ. Καλαμίδας (46′ Λαρίσης).


ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος (58′ Ράπτης), Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Κρανάς, Αντζούρης, Χειλάς (62′ Μαλισσόβας), Ν. Βούλγαρης (75′ Θωμαΐδης), Κοντοβάς.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις