Όρθιος στο Αίγιο ο Αγροτικός Αστέρας

Η μπίλια έκατσε στην ισοπαλία… Πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή πήρε ο Αγροτικός Αστέρας το απόγευμα της Κυριακής (3/4) φεύγοντας με το 2-2 από το Αίγιο.

Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε δύο φορές, αλλά αυτό δεν έφτανε για να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε καλά και είχε μεγάλο κίνητρο.

Οι «σταχυοφόροι» πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερές τους εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και μάλιστα πέτυχαν δύο γκολ, κάτι που είχε να γίνει από τις 10 Ιανουαρίου. Μελανό σημείο, πάντως, η αποβολή του Διαμαντόπουλου, ο οποίος πάντως θα εκτίσει στο παιχνίδι -που δεν θα γίνει- με τον Εργοτέλη.

Καλά διαστήματα είχε ο Παναιγιάλειος, ο οποίος συνολικά δεν ενθουσίασε. Ήταν εμφανές πως οι «μελανόλευκοι» δεν φόρτσαραν, αφού σε αντίθεση με τον αντίπαλό τους δεν υπήρχε και λόγος από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ιδανικά ξεκίνησε το ματς για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος μπήκε δυνατά και ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 6′. Από το κόρνερ του Ζουνίνιο η αντίδραση των φιλοξενούμενων δεν ήταν η ενδεδειγμένη και ο Λινάρδος δεν συγχώρεσε.

Ωστόσο, ο Αγροτικός Αστέρας συνήλθε πολύ γρήγορα. Στο 14′ προειδοποίησε με τον Μπάρμπα και στο 20′ έκανε το 1-1. Κοινός παρονομαστής ότι και οι δύο φάσεις προήλθαν από στημένα του Νταβίντοφ με τον Τσεμπερίδη να είναι ο σκόρερ.

Αμέσως μετά λίγο έλειψε να γίνει και η ανατροπή με τον Διαμαντόπουλο. Οι «σταχυοφόροι» ήταν πολύ καλύτεροι για ένα δεκάλεπτο και έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες για να μπουν μπροστά στο σκορ. Ο Διαμαντόπουλος προκαλούσε προβλήματα, ενώ οι Θεσσαλονικείς ήταν και πολύ δυνατοί στα στημένα.

Οι Αιγιώτες ήταν εμφανές πως έχουν πολλά προβλήματα τόσο στο να αμυνθούν καλά όσο και στο να αναπτυχθούν. Ωστόσο, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχτούν άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος μπήκε ξανά εντυπωσιακά. Αυτή τη φορά χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να βρει δίχτυα με τον Σανδραβέλη να κάνει μία εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια στο 49′ και να διαμορφώνει το 2-1.

Ο Αγροτικός αναγκάστηκε να ρισκάρει και να πάρει και πάλι μέτρα στο γήπεδο. Ο Γεωργιάδης βλέποντας την εικόνα της ομάδας του έβαλε Μπιτάνγκ και Βελλίνη ρίχνοντας έτσι δύο ακόμη επιθετικά όπλα προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βγάλουν φάσεις, αλλά από το πουθενά στο 71′ έγινε το 2-2. Πρώτο γκολ για τον Διαμαντόπουλο με τους «σταχυοφόρους» ύστερα από ασυνεννοησία στην άμυνα των Αιγιωτών.

Δύο λεπτά μετά ο Διαμαντόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί μπήκε φρένο στα όνειρα των Θεσσαλονικιών για νίκη. Το ματς στα επόμενα λεπτά δεν είχε ευκαιρίες, ο Παναιγιάλειος δεν πίεσε και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), βοηθοί του οι Βεργέτης (Αρκαδίας) Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), ενώ τέταρτος ο Μανούχος (Αργολίδας).

Κίτρινες: 18′ Σανδραβέλης, 35′ Κρισμάρεβιτς, 74′ Σπίνουλας – 16′ Αμαραντίδης, 18′ Διαμαντόπουλος, 27′ Συμελίδης, 90’+3 Καπίας

Κόκκινη: 73′ Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης (84′ Γκουτσίδης), Κολόκας, Παπαχρήστος, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Ζουνίνιο, Μπουρλάκης (75′ Γκούφας), Σκαρτσίλας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Καραμπάς, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Νταβίντοφ (67′ Βελλίνης), Καθάριος (86′ Σκλιοπίδης), Συμελίδης (57′ Μπιτάνγκ), Διαμαντόπουλος.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις