Επική ανατροπή για Πανελευσινιακό

Φοβερό ματς στις Σέρρες ανάμεσα στον βαθμολογικά αδιάφορο Πανσερραϊκό και τον Πανελευσινιακό που «καιγόταν» για βαθμό ή βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με Τριανταφυλλάκο (26′) και Καψάλη (45’+3′), ωστόσο η ομάδα της Δυτικής Αττικής βρήκε τον τρόπο χάρη στον εξαιρετικό Γιαννιτσάνη να φέρει το ματς στα ίσια και πάρει τον βαθμό.

Το 2-1 έγινε στο 56′ χάρη στο τρομερό σουτ του ποδοσφαιριστή της Ελευσίνας από μακρινή απόσταση. Ασύλληπτο σουτ, το οποίο πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο. Στο 67′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο ωραίο σουτ έγραψε το 2-2, που έμεινε μέχρι τέλους. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν την ολική ανατροπή, αλλά στο 72′ η κεφαλιά του Ανδρίκου βρήκε το δοκάρι.

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, ειδικά στην ανάπαυλα και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Αξιοσημείωτο ότι στο ματς θα ξεκινούσε για πρώτη φορά εφέτος ο Ντα Κόστα, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά την τελευταία στιγμή τη θέση του πήρε ο Ανδρέου. Ο Πανελευσινιακός, αφού δεν έχασε, μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος με τον πόντο, ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς. Για τους Σερραίους η απουσία του Φουρτάδο ήταν εμφανής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε (34′ λ. τρ. Αγγελίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (86′ Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μπαρέττας, Ανδρέου (57′ Ρούτσης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Κασνέτση, Ανδρίκος, Λίτσος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος (85′ Δημόπουλος), Σταματάκης (46′ Κωνσταντινίδης), Γιαννιτσάνης, Πούρνος (46′ Βαϊσχάιμερ).

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Δημητριάδης (Θράκης)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις