Κ. Βελιτζέλος: «Mισή δουλειά» (video)

“Έχουμε βαλθεί να σπάσουμε κάθε ρεκόρ” είπε ο Κώστας Βελιτζέλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καναλάκι, αναφερόμενος στον αριθμό τελικών της ομάδας του στα δύο τελευταία παιχνίδια. Βέβαια, όπως τόνισε αν τις ευκαιρίες δεν τις κάνεις γκολ κάνεις μισή δουλειά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι καταφέραμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Έχουμε βαλθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια να σπάσουμε κάθε ρεκόρ. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε 28 τελικές και βάλαμε δύο γκολ, σήμερα είχαμε 14 και δεν βάλαμε κανένα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δυστυχώς αν δεν βάζεις την μπάλα στα δίχτυα το μοιραίο έρχεται.

Ευτυχώς που στο τέλος δεν το πληρώσαμε κιόλας γιατί κάποια στιγμή από το πολύ θέλω ανεβάσαμε παίκτες ψηλά και μας βρήκε ο αντίπαλος σε δύο φάσεις που θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να έχουμε χάσει και το παιχνίδι. Δεν μπορώ να έχω παράπονα για τη δημιουργία, έχω παράπονο για την αποτελεσματικότητα. Το ξαναείπα και στο προηγούμενο παιχνίδι σ’ αυτό το επίπεδο όταν δημιουργείς τόσες φάσεις και σε κλειστές άμυνες όπως παίζουν εμάς όλες οι ομάδες και δεν καταφέρνεις να βάλεις το γκολ κάνεις μισή δουλειά.

Με μισή δουλειά δεν παίρνεις πρωτάθλημα, ούτε σκαρφαλώνεις πιο ψηλά. Είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε, δεν πρόκειται να χαριστούμε πουθενά, θα πάμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλος και με όλη μας τη δύναμη. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Να συγχαρώ την ομάδα του Καναλακίου, είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο».

728x90 papoulias

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις