Παραιτήθηκε ο Βελιτζέλος

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Κώστας Βελιτζέλος από την τεχνική ηγεσία της Νίκης, την οποία ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Ο 43χρονος τεχνικός αναφερόμενος στους λόγους της απόφασής του, τόνισε πως η αποχώρησή του ίσως βοηθήσει την ομάδα να αποφορτιστεί και να αγωνιστεί χωρίς πίεση στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Επανέλαβε και πάλι πως κακώς τέθηκε ως φετινός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος, που δημιούργησε προσδοκίες στον κόσμο, ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει μία χρονιά όπου θα χτίζονταν οι βάσεις, όπως κι έγινε, για να γίνουν περισσότερα πράγματα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Επισήμανε επίσης πως σε καμία περίπτωση ο λόγος αποχώρησής του δεν είναι οι διοικητικές εξελίξεις και οικονομικοί λόγοι που συνεπάγονται από αυτές. Τέλος τόνισε πως υπάρχουν καταστάσεις γύρω από τον Σύλλογο που δεν βοηθούν την ομάδα.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Βελιτζέλου:

«Δυστυχώς για μένα κλείνει ένας κύκλος στην ομάδα, στην οποία είναι η δεύτερη σειρά της παρουσίας μου εδώ και έχω δεθεί πάρα πολύ. Πρέπει να οδηγηθούμε σ’ αυτή τη λύση, προκειμένου να αποσυμφορηθεί λίγο το τμήμα, γιατί όσες ενέργειες κι αν γίνονται δυστυχώς το τμήμα δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του. Ίσως με αυτή την κίνηση βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου στο να τελειώσει η χρονιά με πιο ήρεμο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους συνεργάστηκα και αναφέρομαι σε γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, στους ποδοσφαιριστές μου πάνω απ’ όλα, τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τους διοικούντες. Θα κάνω ειδική αναφορά στον Στέλιο Βούλγαρη, τον οποίο δεν γνώριζα πριν. Αν ανθρώπους χωρίς υστεροβουλία, όπως είναι ο Στέλιος, τους απομακρύνουμε από το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στις ομάδες που έχουν γνώμονα μόνο το καλό της ομάδας σίγουρα μέσα από λάθη, γιατί ο Στέλιος είναι ένας άπειρος παράγοντας ή ένας φίλαθλος της ομάδας, όπως λέει ο ίδιος. Με τα λάθη του, λοιπόν, πρέπει να πλαισιωθεί.

Ξεκίνησε μια κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις αλλαγές που έγιναν, η οποία μπορεί να γίνει η απαρχή και η βάση, ώστε να μη χρειάζεται η ομάδα κάθε χρόνο να ψάχνει έναν και αυτός ο ένας να έχει τις δικές του απαιτήσεις. Μπορεί να χρειάζεται ένας ή και κάποιοι άλλοι ως «συμπαίκτες» και η ομάδα έχει τη δυναμική και της αξίζει το να κάνει το κάτι παραπάνω»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις