«Όλοι μαζί μια ομάδα» – O Ολυμπιακός Β. παρουσίασε τα διαρκείας (photos)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/7) το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Volos Palace», η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2014-15, με σύνθημα «Όλοι μαζί μία ομάδα». Την παρουσίαση έκανε ο διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Ανδρέας Κικίλιας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο…

…αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Τόρης και ο Στάθης Ρόκας, εκπρόσωπος των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου. Συντονιστής ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ κ. Μάνος Παναγιωτόπουλος.
Οι τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας θα είναι μειωμένες σε όλες τις κατηγορίες, σε σχέση με πέρυσι, με σκοπό να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Ο κ. Γιώργος Τόρης στο σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε τη στήριξη όλων των φιλάθλων, από τους επιχειρηματίες της πόλης, μέχρι και τον απλό φίλαθλο. «Μπορεί για κάποιους η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας να μοιάζει αμελητέα βοήθεια, για μας όμως είναι πολύ σημαντική. Γιατί ο καθένας που αγοράζει εισιτήριο διαρκείας μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα και κυρίως μας δείχνει ότι βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει. Στόχος μας είναι να φέρουμε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο» τόνισε ο κ. Τόρης.
Από την πλευρά του ο Στάθης Ρόκας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές θέλουν όλους τους φιλάθλους στο πλευρό τους για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει το στόχο που έχει θέσει από το ξεκίνημα της χρονιάς: «Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τον Ολυμπιακό ψηλά και να είναι η ομάδα της πόλης. Σας περιμένουμε όλοι μαζί στο γήπεδο και όλοι μαζί να είμαστε μια οικογένεια».
Στη συνέχεια ο διευθυντής της ΠΑΕ Ανδρέας Κικίλιας παρουσίασε τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-15, όπου θα υπάρχουν τρεις επιπλέον κατηγορίες.

Οι κατηγορίες των διαρκείας
Επτά θα είναι φέτος οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας, τρεις επιπλέον σε σχέση με πέρυσι.
Gold: Θύρα 4, επίσημοι, 520 ευρώ η τιμή, τα είκοσι επιπλέον ευρώ σε σχέση με πέρυσι θα πάνε για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
VIP: Παραπλεύρως της Θύρας των επισήμων, 250 ευρώ. Η είσοδος τους θα γίνεται από τις Θύρες 3 και 5.
Special: Θύρες 3-5, μειωμένο κόστος στα 200 ευρώ. Στην κάρτα αποτυπώνεται η φωτογραφία το αείμνηστου ποδοσφαιριστή Τάκη Συνετόπουλου ως φόρο τιμής στα όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό Βόλου και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
RED: Νέα κατηγορία που αφορά τις Θύρες 1-2, 150 ευρώ, η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 1.
FANS: Τα εισιτήρια αυτά αφορούν τους οργανωμένους οπαδούς, στη Θύρα 7, στον πυλώνα, ουσιαστικά στη Θύρα 8, 100 ευρώ.
LADIES: Νέα κατηγορία για το γυναικείο φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Έκπτωση 50% σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από την Gold.
JUNIOR: Νέα κατηγορία για παιδιά 6-15 ετών, έκπτωση 50% σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τα Gold
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας των πλέι οφ για κατόχους και μη κατόχους διαρκείας κανονικής περιόδου.
Κάτοχοι
GOLD: Κάτοχοι 100 ευρώ, μη κάτοχοι διαρκείας: 250 ευρώ
VIP: Κάτοχοι: 50 ευρώ, μη κάτοχοι διαρκείας 125 ευρώ
Special: Κάτοχοι 40 ερυώ, μη κάτοχοι διαρκείας 100 ευρώ
RED: Κάτοχοι 30 ευρώ, μη κάτοχοι διαρκείας 75 ευρώ
FANS: Κάτοχοι 20, μη κάτοχοι διαρκείας 50 ευρώ.
Οι αιτήσεις για την αγορά εισιτηρίων θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους ήταν πέρυσι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (την κανονική περίοδο) να κρατήσουν τις θέσεις τους, μέχρι τους 18 Αυγούστου. Η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, εκτός από την κατηγορία των Fans που θα διαχειρίζεται από τους οργανωμένους.
Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, τρεις άτοκες δόσεις, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για τους ανέργους, ωστόσο, η ΠΑΕ σε κάθε παιχνίδι έδρας θα δίνει δωρεάν 100 εισιτήρια σε ανέργους, με τη επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις