Ανακοίνωσε Μυλωνά ο Αστέρας Ριζομύλου

Την απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα Σπύρου Μυλωνά ανακοίνωσε ο Αστέρας Ριζομύλου. Επίσης, από τον Αστέρα ανακοινώθηκε και η παραχώρηση του Κόκκα στον Θησέα. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης. «Το Δ.Σ. του Αστέρα Ριζομύλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Μυλωνά από το Θησέα Αγριάς. Το…

…νέο μέλος της ομάδος μας αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και το καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα.
Ακόμη, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα μας ο Κόκκας Παναγιώτης ο οποίος θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο προς Αγριά. Ευχαριστούμε το Παναγιώτη για τη προσφορά του στον Αστέρα και του ευχόμαστε καλή τύχη με υγεία στη νέα του ομάδα. Επίσης ευχαριστούμε προσωπικά το πρόεδρο κ. Αλιάτη και το Δ.Σ. του Θησέα για την άψογη συνεργασία».
Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι μετατέθηκε η ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας της ομάδας για τις 11 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα. Αυτό έφερε και μερική τροποποίηση στο πρόγραμμα των φιλικών, αφού αυτό με τον Άρη που θα γινόταν στις 13/8 θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα.
Πλέον τα φιλικά του Αστέρα έχουν ως εξής: 17/8 με Γ.Σ. Αλμυρού, 20/8 με τον Άρη Μελισσατίκων, 24/8 την Α.Ε. Διμηνίου, 31/8 με τον Σαρακηνό, 4/9 με τους Νέους Αθλητές Νίκης και 7/9 με τον Πύρασο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις