Έφτασαν στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Μπασδάνης και Στύλα

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κανόε-καγιάκ σπριντ κάτω των 23 ετών, Εφήβων και Νεανίδων αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, ο Μπασδάνης Διονύσης και η Στύλα Ειρήνη, αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες.

Το πρωτάθλημα έγινε στο Szeged της Ουγγαρίας από 17 έως 20 Ιουλίου. Πήραν μέρος 1500 αθλητές και αθλήτριες από 75 χώρες και το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό. Ο Μπασδάνης Διονύσης αγωνίστηκε στο Κ2 1000μ. Εφήβων και στο Κ4 1000μ. αντίστοιχα, ενώ η Στύλα Ειρήνη στο Κ2 500μ. Νεανίδων και έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς.

Η διοργάνωση ήταν άψογη, οι αθλητές μας αποκόμισαν πολλές εμπειρίες και επέστρεψαν ενθουσιασμένοι.

Συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους και το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουλίου θα συμμετέχουν με την υπόλοιπη ομάδα στο 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Σχινιά.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσαν συγχαρητήρια στους νέους και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια. Συγχαρητήρια στους αθλητές έδωσαν επίσης και όλοι οι αθλητές αλλά και οι γονείς του τμήματος

Από την Πέμπτη 26 Ιουλίου θα βρίσκεται η αποστολή του Κανόε-Καγιάκ του Ν.Ο.Β-Α στο Σχινιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων. Την αποστολή αποτελούν 10 αθλητές και αθλήτριες, ο προπονητής και οι έφοροι.

Ευχόμαστε στους αθλητές καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις