Πήρε το “τρίποντο” και κλείδωσε την παραμονή

Αρκετά καλό ματς και μάλιστα με τρία τέρματα, είδαμε στο Μενίδι. Ο Αχαρναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 και να πιάσει τον Πανσερραϊκό στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι, ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6′. Ο Όμο πέρασε στον Ταμπάκη, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα για το 1-0.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς να το πετύχουν. Τελικώς το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Αχαρναϊκό να το κρατά σχετικά άνετα.

Στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός κατάφερε με το… καλησπέρα να φέρει το ματς στα ίσα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Ιωαννίδη και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό ταρακούνησε και πάλι τους γηπεδούχους που πήραν και πάλι τον έλεγχο από εκείνο το σημείο και έπειτα και βγήκαν μπροστά αναζητώντας το γκολ της νίκης.

Τελικά αυτό ήρθε στο 75′. Ο Ομπράντοβιτς με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, που έφερε τον Αχαρναϊκό ισόβαθμο με τον Πανσερραϊκό.

Οι συνθέσεις:

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου (57′ Παπατόλιος), Ομο, Ταμπάκης (64′ Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς (91′ Ματσούκας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Μέλκας, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καρράς (86′ Στεργιανός), Ιωαννίδης, Καψάλης, Ανδρέου (58′ Ολίσε), Τριανταφυλλάκος, Γιάντσης, Ρούτσης, Φουρτάδο (79′ Παπαστεργίου)

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις