Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας ο Κ. Χρηστομάνος

Τρεις απευθείας προκρίσεις σε ημιτελικούς, δυο σε προημιτελικούς και δυο νέες ευκαιρίες σε επαναληπτικούς κέρδισαν τα επτά ελληνικά πληρώματα που παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών που ξεκίνησε την Τετάρτη 23 Ιουλίου στο Βαρέζε της Ιταλίας.
Στα ημιτελικά και…

…τα 12 καλύτερα πληρώματα του κόσμου προκρίθηκαν κερδίζοντας την πρώτη θέση στα προκριματικά η Κατερίνα Νικολαϊδου στο σκιφ ελ βαρών και οι Αμαλία Τσιάβου-Μαρία Πέργουλη στο διπλό σκιφ ελ βαρών.
Στην κυριολεξία πάνω στον τερματισμό κέρδισε την 2η θέση και την πρόκριση για τα ημιτελικά και η δίκωπος άνευ με τον Βολιώτη κωπηλάτη του ΝΟΒΑ Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και τον Απόστολο Λαμπρίδη.
Από την πρώτη μέρα τα δυο σκιφ των αγοριών το βαρύ με τον Διονύση Αγγελόπουλο και το ελαφρύ με τον Σπύριο Γιάνναρο είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα προημιτελικά τερματίζοντας στην 1η θέση ο καθένας στη σειρά τους.
Τέλος μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά θα έχουν τα δυο πιο νέα πληρώματα της ομάδας και συγκεκριμένα οι Πέτρου-Ντούσκος στο διπλό σκιφ ελ βαρών και η Σοφία Ασουμανάκη στο σκιφ που τερμάτισαν 4οι στις προκριματικές σειρές των αγωνισμάτων τους και θα αγωνιστούν στους επαναληπτικούς της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις