Έ«Χ»ασε τη δυνατότητα να ξεφύγει η Ζάκυνθος

Σημαντικό εκτός έδρας βαθμό, απέσπασε στην Ζάκυνθο ο Αχαρναϊκός εν αντιθέσει με τους νησιώτες, που απώλεσαν την δυνατότητα να αυξήσουν κι άλλο  την διαφορά τους  από τον Πανελευσινιακό. Στα του αγώνα οι Επτανήσιοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο οι παίκτες των «πρασίνων» ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 23΄με το πλασέ του Ομπράντοβιτς να φεύγει άουτ από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου, το πλασέ όμως του Μάρη δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Από το 28΄ και μετά οι «κυανόκιτρινοι» ανέβασαν μεν την απόδοση τους, το σουτ όμως του Παβίσεβιτς στο 37΄ δεν είχε την κατάληξη που ο ίδιος θα ήθελε, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη ήταν αυτή που στο 51΄ έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ όμως του Ματσούκα αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο.

Η απάντηση από πλευράς Ζακύνθου ήρθε στο 59΄με τον Σταματή να περνάει τον Παγούδη, το πλασέ του όμως από πλάγια θέση αντί για τα δίχτυα του, κατέληξε άουτ. Από το σημείο εκείνο και μετά η Ζάκυνθος ήταν αυτή που κυριάρχησε στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας και σε τρεις περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Στο 79΄ ο Σταματής έπειτα από λάθος του Κωστόπουλου, έστειλε την μπάλα άουτ αντί για την κενή εστία του Παγούδη, στο 81΄ σουτ του Πεχλιβανόπουλου η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παγούδη, ενώ στο 87΄ η κεφαλιά του Ραφαήλ Πέττα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας της ομάδας της Δυτικής Αττικής. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, χωρίς να σημειωθεί κάτι το αξιοσημείωτο στα τελευταία λεπτά, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Γραικός (46’ Ορφανίδης), Κουρέλλας (80’ Κάρδαρης), Ζαϊρί, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης (69’ Ραφαήλ Πέττας), Κρολ, Σταματής.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Μαρής, Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Πολίμος, Όμο, Ματσούκας (74’ Ταμπάκης), Ομπράντοβιτς (64’ Μπέλιτς), Παβίσεβιτς (90’ Παπατόλιος).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις