Απολογήθηκαν για υπόθεση ντόπινγκ παίκτες του Ολυμπιακού Β.

Στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απολογήθηκε την Πέμπτη (24/7) ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», στις 11 Ιουνίου. Από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα, τόσο…

..στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο δείγμα, καθώς ανιχνεύτηκε απαγορευμένη ουσία. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού μέχρι και δύο χρόνια (η απόφαση πιθανότατα θα ανακοινωθεί σήμερα Παρασκευή 25/7). Ήδη ο ποδοσφαιριστής δεν αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού.
Επίσης, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής απολογήθηκε και δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, στα ούρα του οποίου ανιχνεύτηκε κάποια ουσία, η οποία περιέχονταν σε φάρμακο που είχε πάρει για κρυολόγημα. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπως υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν στην ακροαματική διαδικασία και αναμένεται ο παίκτης να αθωωθεί. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, συνεχίζει να είναι μέλος του Ολυμπιακού και μετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις