Κοντά σε συμφωνία με Μανωλά η Νίκη Βόλου

Κοντά σε συμφωνία με τη Νίκη Βόλου βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Χανίων και γιος του Στέλιου Μανωλά, αφού εξέτασε τις προτάσεις από συλλόγους της Α’ και Β’ εθνικής, φαίνεται πως καταλήγει στην προοπτική που του δίνει η Νίκη Βόλου. Άλλωστε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως προτεραιότητά του είναι η Σούπερ Λιγκ.
Ο 21χρονος μπακ,

εφόσον υπογράψει, αναμένεται να αποτελέσει σημαντική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ μπακ.

Για το ενδιαφέρον της βολιώτικης ομάδας είχαμε αναφερθεί στις 9 Ιουλίου όταν και είχε γίνει η πρώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή και το θετικό κλίμα της συζήτησης άφηνε πολλά περιθώρια για οριστική συμφωνία:
«Κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει ήδη πραγματοποιήσει μία πρώτη επαφή με την κυανόλευκη διοίκηση, ενώ αναμένεται και δεύτερη για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Κώστας Μανωλάς είναι 21 χρονών και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟΧ, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με 32 συμμετοχές.
Γιος του πρώην προπονητή της Νίκης, Στέλιου Μανωλά, φιλοδοξεί σε μία ανάλογη πορεία και εξέλιξη με τον ξάδερφό του, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο αυτής».

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις