“\u039b\u03cd\u03c0\u03b7 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03bc\u03b5\u03c1\u03b9\u03ba\u03bf\u03cd\u03c2, \u03b1\u03c0\u03af\u03c3\u03c4\u03b5\u03c5\u03c4\u03b7 \u03c7\u03b1\u03c1\u03ac \u03b3\u03b9\u03b1 \u03ac\u03bb\u03bb\u03bf\u03c5\u03c2”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Πάτσης είχε αναφερθεί σε μία «χούφτα» ανθρώπων που δούλεψαν, πίστεψαν και τελικά κατάφεραν να κάνουν το όνειρο χιλιάδων φίλων της Νίκης πραγματικότητα. Ανάμεσά τους η Στέλλα Παύλου που από τη θέση της Υπεύθυνης για τη Διοικητική Υποστήριξη & Οργάνωση της ΠΑΕ έκανε το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να φτάσει όχι απλά μέχρι τον τερματισμό, αλλά να στεφθεί πρωταθλήτρια, επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 48 ολόκληρα χρόνια.

Η Στέλλα, για τους φιλάθλους της Νίκης, με δήλωσή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ΠΑΕ, αλλά από διαφορετικό πόστο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Αναλυτικά:

«Θέλω να διευκρινίσω πως ότι ανακοινώνεται από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ είναι και αυτά που ισχύουν απόλυτα. Όπως έχει γίνει γνωστό, εδώ και 3 εβδομάδες, δεν θα είμαι φέτος στη θέση μου, ως γενική διευθύντρια της ΠΑΕ. Το νέο άτομο έχει ανακοινωθεί. Νιώθω υπέροχα για την απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά που έκλεισε. Κουράστηκα, έλιωσα, ταλαιπωρήθηκα απίστευτα και οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου το έβλεπαν και το ζούσαν. Λίγοι ξέρουν πως περπάτησε αυτή η ομάδα.
Οι παίκτες και τα όσα ζούσαμε μαζί ήταν μια μοναδική εμπειρία. Προς απορία πολλών, ο πρόεδρος, δεν θα άφηνε στα χέρια μου την διαχείριση των τόσων χρημάτων που έδινε και σίγουρα δεν θα με άφηνε στο τιμόνι της ομάδας αν δεν πίστευε ότι ακόμα και στα πολύ δύσκολα θα άντεχα περισσότερο και από τον ίδιο. Είναι δίκαιος και σκληρός επιχειρηματίας και δεν θα χάριζε, αν δεν το άξιζε, ούτε στο παιδί του.

Λύπη για μερικούς, απίστευτη χαρά για άλλους, ο στόχος επετεύχθη ! Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και δεν έχω ακόμα καταλάβει το μέγεθος αλλά και το τι σημαίνει αυτή η επιτυχία για τη Νέα Ιωνία. Είναι κάτι που μόνο οι Νικιώτες και οι αληθινοί φίλαθλοι μπορούν να το νιώσουν.

Θέλω να σας πω ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα, τα διαβάζω όλα και έστω και με καθυστέρηση απαντώ. Φέτος τα πράγματα αλλάζουν… Πιστεύω και εύχομαι να πάνε όλα καλά, να το ευχαριστηθούμε το πρωτάθλημα αλλά και να επιβιώσουμε στη μεγάλη κατηγορία. Είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και όπως 2 χρόνια τώρα, θα τρέξω και θα κάνω ότι χρειαστεί. Η νέα μου θέση θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο κόσμος της ΝΙΚΗΣ το περίμενε, το άξιζε, βοήθησε και ήρθε η ώρα να το ζήσει.! -3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις