Τα 46 διαρκείας, ο Πάτσης και το νέο ταξίδι

17 μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας της Νίκης Βόλου και οι πωλήσεις τους βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/7) στο Ξενοδοχείο «Valis», η αγοραστική κίνηση σε σχέση με πέρυσι είναι 80% κάτω και για την ακρίβεια, μέχρι και χθες είχαν πουληθεί 46 κάρτες των 250€.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι κατά γενική ομολογία ακριβές, όμως κανείς δεν μπορεί να μη λάβει υπόψη του τον εξωαγωνιστικό γολγοθά που θα πρέπει να ανέβει η Νίκη τα προσεχή χρόνια, μέχρι ωσότου εξυγιανθεί οικονομικά και μπορέσει να δει το μέλλον με διαφορετική ματιά και αισιοδοξία.

Αγοράζοντας κάποιος ένα εισιτήριο διαρκείας δεν αποκτά απλώς πρόσβαση στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, αλλά στέκεται δίπλα σ’ αυτόν που πήρε το σύλλογο από την απόλυτη ανυπαρξία και με σταθερά βήματα τον έφερε στην αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και το έκανε χωρίς να «καβαλήσει» κανένα άρμα, χωρίς να σκύψει το κεφάλι. Το έκανε χάρη στην επιμονή του, στην υπομονή του, στις ατελείωτες ώρες που ξόδεψε και συνεχίζει να ξοδεύει για την ομάδα, που έγινε ομάδα της καρδιάς του και φυσικά χάρη στη συμπαράσταση, ηθική και υλική, του κόσμου της Νίκης Βόλου.
Αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας ο φίλαθλος της Νίκης Βόλου στέκεται δίπλα στον Ανδρέα Πάτση και ταυτόχρονα του λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που ένα όνειρο 48 χρόνων το έκανε πραγματικότητα.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να μη λάβει υπόψη τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε, όμως ανάμεσα στους 12.000 φίλους της Νίκης που έδωσαν το «παρών» στον αγώνα- φιέστα με τον Ηρακλή, το πιθανότερο είναι πως θα υπάρχουν χίλιοι που θα μπορούν να διαθέσουν τα 250€ για να ζήσουν ακόμα ένα ονειρεμένο ταξίδι σε νέους, πιο λαμπερούς προορισμούς.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις