Κ. Βέργου: Ο Η. Κορώνας με βοήθησε στο δρόμο προς την κορυφή

Δύο χάλκινα μετάλλια σε άλμα εις μήκος και στο τριπλούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού και ανοικτού στίβου ήταν ο πλούσιος απολογισμός για την αθλήτρια του Γ.Σ.Βόλου Κατερίνα Βέργου, η οποία στο προφίλ της στο F.B  ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τη στήριξαν και ιδιαίτερα τον προπονητή της στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου Ηλία Κορώνα. Αναλυτικά: “Τελειώνοντας την αγωνιστική μου σεζόν θα ήθελα να ευχαριστήσω…

…θερμά όλους όσους στήριξαν ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια μου αυτή.
Αυτή τη χρονιά κατακτήσαμε δύο πανελλήνια μετάλλια.
3η θέση χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Α/Γ(άλμα εις μήκος)
3η θέση χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου Α/Γ(άλμα εις τριπλούν)
Οι επιτυχίες αυτές δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς την ψυχολογική στήριξη της οικογενείας μου και φυσικά του συζύγου μου!
Περισσότερο απ’όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ’την καρδιά μου τον προπονητή μου Ηλία Κορώνα που με προπονεί και με ανέχεται από το 2003 καταφέρνοντας όλα αυτά τα χρόνια να στεφθώ 9 φορές πανελληνιονίκης στα άλματα μήκους και τριπλούν και στα σύνθετα.
Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την φετινή χρονιά που παρ’ότι βίωσε την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας δεν σταμάτησε να ενδιαφέρεται για μένα και να προσπαθεί καθημερινά να με κάνει καλύτερη αθλήτρια.

Ευχαριστώ τους υποστηριτές μου, το Φροντιστήριο Μ.Ε. Θετικών-Θεωρητικών Σπουδών και ΕΠΑΛ Καψιώχας Γεώργιος.Τα Οικοδομικά-Χωματουργικά υλικά Απόστολος Τζοβάρας και τέλος το Γλυκοπωλείο Αντωνούλης Μιλτιάδης.
Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όσους τελείωσαν την αγωνιστική τους περίοδο και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους” .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις