Την πόρτα της εξόδου είδαν ακόμη “4” της Νίκης

Μετά τους Γεωργακόπουλο, Γιώτα, Γεωργαντζή, Γυφτοκώστα, Χαρτσιά και Τσεβά άλλοι τέσσερις παίκτες της Νίκης είδαν σήμερα (29/7) την πόρτα της εξόδου. Ανάμεσά τους ένα όνομα που προκαλεί αίσθηση, όμως καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη διαφορετική φιλοσοφία του Βίλιαν Φλουτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι ποδοσφαιριστές που ενημερώθηκαν από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία πως δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να βρουν νέα ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους είναι οι εξής:

Καντούτσης, Καλλέργης, Νατσιόπουλος και Μπιτσάκος.

Ο Ολλανδός προπονητής για ακόμα μία φορά έδειξε πως δεν υπολογίζει από ονόματα και παρελθόν του κάθε ποδοσφαιριστή και λειτουργεί καθαρά με αυτό που βλέπει στις προπονήσεις και τις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις.

Για τον Βίλιαν Φλουτ ένα κι ένα κάνουν δύο. Του κάνει ένας ποδοσφαιριστής, μένει, δεν του κάνει, φεύγει. Παίκτης ο οποίος δεν θα μπορέσει να μπει στη φιλοσοφία του Ολλανδού μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Νίκη όπως παρελθόν έχουν αποτελέσει δέκα ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις