Ξέσπασμα Πουρτουλίδη: «Δεν με σεβάστηκε ο Παπαθανασάκης»

Για πρώτη φορά μετά το τέλος της σεζόν ο αρχηγός του Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης, μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον “κυανόλευκο” σύλλογο και ξέσπασε κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena fm 89,4”:

“Είμαστε σε εγρήγορση τώρα. Έχω ένα ακόμα χρόνο, αλλά μου έχει μεταφερθεί από τη διοίκηση ότι θα φύγω από την ομάδα. Από τα λεγόμενα του κόουτς, κατάλαβα ότι δεν είναι απόφαση δική του. Ήθελα να ρωτήσω τι έγινε με την αδειοδότηση και μου ανακοίνωσαν ότι φεύγω. Σέβομαι την ομάδα, να μη δημιουργήσω πρόβλημα, είμαι 3 χρόνια, ψάχνω τρόπο να λύσω το συμβόλαιο, αλλά θα αναγκαστώ να πάω στα άκρα. Είμαι στο πουθενά.

Άλλοι κάνουν τις επιλογές. Ξέρω ότι άξιζα καλύτερης μεταχείρισης. Και να μου έλεγαν να μείνω δε θα έμενα. Παρακαλούσα να πάρει άδεια η ομάδα και μετά θα έφευγα. Είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και με τον κόσμο. Δεν κοίταξα τον εαυτό μου και λειτούργησα όπως πρέπει να είμαι σε μια μεγάλη ομάδα.

Έμαθα ότι εγώ παροτρύνω και παρακινώ τις καταστάσεις εναντίον της ομάδας. Αυτό είναι το ευχαριστώ που είχα μείνει 7 μήνες απλήρωτος και στηρίξαμε την ομάδα.

Έχουμε μείνει πίσω ακόμα και σε περσινά λεφτά. Κι εγώ και άλλα παιδιά. Φέτος μετά το Γενάρη κανείς δεν έχει πάρει λεφτά. Εγώ έκανα 10 συζητήσεις μέσα στη χρονιά και τους έλεγα ότι έρχονται προβλήματα. Ο προπονητής στήριζε και εμάς και την ομάδα.

Θέλω να νιώθω σημαντικός και να με σέβονται. Αν ήταν στο χέρι του προπονητή θα ήταν διαφορετικές οι αποφάσεις. Δεν ισοπεδώνω. Είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε την ομάδα ο Παπαθανασάκης. Το σύνθημα είναι σφιχτός ο πρόεδρος δεν το έβγαλα εγώ, αλλά δε θα γίνω ρουφιάνος να πω ποιος το έβγαλε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις