Ανεβαίνουν Πήλιο την Παρασκευή οι “ερυθρόλευκοι”

Μετά από δέκα μέρες σκληρής δουλειάς και επίπονων προπονήσεων, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν σήμερα (31/7) ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν, καθώς αύριο Παρασκευή (1/8), μετά την πρωινή προπόνηση στο ΕΑΚ, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για το Πήλιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η αποστολή θα…

…μένει στην Πορταριά και οι προπονήσεις θα γίνονται στα Χάνια, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ολυμπιακού Βόλου στο «βουνό των Κενταύρων», θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς (6/8, 18.00) και το δεύτερο με την Τριγλία Ραφήνας στις 9 Αυγούστου (18.30). Ακολουθεί στις 14 Αυγούστου το φιλικό με τον Τύρναβο στο ΕΑΚ στις 18.30. Επιπλέον, για τις 21 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγέννηση (6.30 μ.μ.).

Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές και να «χτίσουν» τον Ολυμπιακό Βόλου της νέας περιόδου, με τον Έλληνα τεχνικό να επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατόν τον φορ περιοχής που αναζητεί η ομάδα.
Πάντως, συμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Βαρούτσικου, μέχρι τις 3 Αυγούστου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις