Τα “θέλω” του Φλουτ – Στην Ελλάδα ο Ολλανδός μέσος

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου. Η πρωϊνές πραγματοποιούνται στις 8:30π.μ. και οι απογευματινές στις 6:30μ.μ.. Οι παίκτες μετά το ρεπό της Τρίτης, έχουν ξαναμπεί σε φουλ ρυθμούς, με τον Ολλανδό να ρίχνει το μεγάλο βάρος στην τακτική και στις ασκήσεις με την μπάλα ώστε οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν το συντομότερο δυνατό τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει η ομάδα.

Ο Βίλιαν Φλουτ θέλει την ομάδα να μπορεί να κρατήσει την μπάλα, να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, απαιτεί από τους παίκτες του γρήγορη σκέψη, πολύ passing game, απλό ποδόσφαιρο, ταχύτατη ανάπτυξη και πολλά σουτ. Απεχθάνεται την κατάχρηση ντρίπλας, δεν θέλει παίκτες που σταματούν χωρίς λόγο τη γρήγορη ανάπτυξη της ομάδας και όπως απέδειξε δεν καταλαβαίνει από ονόματα. Όποιος ποδοσφαιριστής τόλμησε να του υποδείξει ή να του διαμαρτυρηθεί βρέθηκε είτε εκτός ομάδας, είτε στην εξέδρα…

Ο Ανδρέας Πάτσης έχει βρει τον άνθρωπό του στην τεχνική ηγεσία, καθώς ο Φλουτ έχει την ίδια φιλοσοφία και βλέπει το ποδόσφαιρο από την ίδια οπτική γωνία με τον ιδιοκτήτη της Νίκης.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται η προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό μέσο που ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα να γίνει και γραπτή. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει και αναμένεται να γίνει γνωστό όταν το γραφείο Τύπου της Νίκης το ανακοινώσει.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις