Γ. Βαζάκας: Δουλειά για πρωταθλητισμό γίνεται στον Ολυμπιακό Β.

Ένας μήνας σκληρής και επίπονης προετοιμασίας συμπληρώνεται σήμερα στον Ολυμπιακό Βόλου και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να βάζουν τις βάσεις, προκειμένου τη νέα χρονιά να παρουσιαστούν δυνατοί, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Football League και να πετύχουν στο τέλος τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιώργος Βαζάκας υποστηρίζει πως η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακός Βόλου είναι για να… …κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό και οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι όταν πρέπει:

«Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι για να κάνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητισμό και όχι αθλητισμό. Όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι. Να γνωρίζει, ωστόσο, ο φίλαθλος κόσμος πως αυτή η ομάδα φτιάχνεται όχι μόνο για να πρωταγωνιστήσει, αλλά για να κερδίσει στο τέλος την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ήρθαν στον Ολυμπιακό πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Δεν αρκεί όμως η ποιότητα για να πετύχει μια ομάδα το στόχο της. Χρειάζεται δουλειά μέσα στο γήπεδο. Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια θα γίνει το… πάντρεμα των παλιών και των νέων παικτών, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η ομάδα εκείνη που θα κάνει υπερήφανους όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Όλοι, άλλωστε, θα κριθούμε από τα αποτελέσματα» τονίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις