Για την απόκτηση δύο παικτών κινείται η Δάφνη

Συνεχίζονται κάθε ημέρα στις 6 μ.μ. στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του σταδίου της Νεάπολης οι προπονήσεις, που αφορούν κυρίως τους νεαρότερους σε ηλικία παίκτες της Δάφνης, καθώς επίσης και αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της. Οι πρώτες εντυπώσεις από αυτή την επαφή παικτών-προπονητή είναι πολύ ικανοποιητικές, με…

…συνέπεια να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη για την ποιότητα των υπαρχόντων παικτών, όπως και η πεποίθηση ότι οι νεαροί παίκτες που δοκιμάζονται, μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.
Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση δύο παικτών, για κάλυψη των κενών που υπάρχουν, ενώ έχουν ήδη αποκτηθεί παίκτες οι οποίοι θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ. Η προετοιμασία όπως έχει γίνει γνωστό, αρχίζει επίσημα τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, με την πλήρη ενσωμάτωση όλων των παικτών. Στα πλαίσια της προετοιμασίας έχουν κλειστεί πέντε φιλικοί αγώνες, με την Δάφνη να φιλοξενείται σε όλες, έως ότου παραδοθεί από τους υπευθύνους του Σταδίου ο αγωνιστικός χώρος για αγώνες.
Αντίπαλοι θα είναι οι: Αγία Παρασκευή (14/8), Ηρακλής Β. (20/8), Α.Ε. 2002 (27/8), Αετός Κερασιάς (3/9), Άρης Μελισσατίκων (7/9). Σε αυτά τα τεστ πιθανό είναι να προστεθεί ένα ακόμη στην περίπτωση που δοθεί έγκαιρα ο αγωνιστικός χώρος.
Από το περσινό δυναμικό ανανέωσε επίσης και ο Ντένις Φέιζο ενώ έχουν αποχωρήσει για διαφόρους λόγους παίκτες με τελευταίες αποχωρήσεις των Σιδηρόπουλου και Αποστόλη Κουλάκογλου οι οποίοι μεταγράφηκαν ο μεν πρώτος στον Πύρασο ο δε δεύτερος σε ομάδα των Φαρσάλων. Η ευχή όλων στην ομάδα είναι να έχουν υγεία και επιτυχίες στη νέα τους ομάδα.
Ταυτόχρονα με την έναρξη της προετοιμασίας ξεκινά και η οργάνωση των τμημάτων υποδομής, για το λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στη Δάφνη, να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία που βρίσκονται στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης καθημερινά από 18.00-20.00 για ενημέρωση. Η κλήση αφορά παιδιά γεννημένα τα έτη 2001-2007.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις