Υπογράφει Ιβοριανός μέσος στη Νίκη Βόλου

Μέχρι τη Δευτέρα το παζλ της Νίκης Βόλου αναμένεται να έχει συμπληρωθεί, με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις να πραγματοποιούνται τις προσεχείς ημέρες. Το ενδιαφέρον της βολιώτικης ομάδας είχε επικεντρωθεί στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με την απόκτηση ενός δυναμικού ποδοσφαιριστή, ικανό τόσο στο ψηλό παιχνίδι, όσο και με την μπάλα στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GoalPost.gr, τα χαρακτηριστικά αυτά, η διοίκηση της Νίκης Βόλου, τα βρήκε στο πρόσωπο… …Αφρικανού ποδοσφαιριστή που σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικό έλεγχο και από τα απαραίτητα εργομετρικά.

Ο παίκτης, γεννημένος στην Ακτή του Ελεφαντοστού, αγωνίζονταν σε ομάδα πρώτης κατηγορίας ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Ιβοριανός μέσος, εφόσον περάσει με επιτυχία «γιατρούς» και εργομετρικά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο στο ρόστερ της βολιώτικης ομάδας και να αρχίσει άμεσα προπονήσεις.

Μετά τους Ισαάκ, Γκότοβο και του Αφρικανού μέσου, θα ακολουθήσουν κι άλλες «εκπλήξεις», με τον Ανδρέα Πάτση να είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα στην τύχη…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις