Συμφώνησε και υπογράφει στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μακρυδημήτρης

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ο Διονύσης Μακρυδημήτρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται στο Βόλο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και στη…

…συνέχεια να ανέβει στο Πήλιο για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Ο Μακρυδημήτρης είναι 29 ετών (γεννήθηκε στις 29/1/1985) και ξεκίνησε να παίξει ποδόσφαιρο, ως επαγγελματίας, στη Ρόδο το 2002. Μετά από έξι χρόνια, την περίοδο 2008-09 πήρε μεταγραφή για την Κέρκυρα, στην οποία παρέμεινε τρία χρόνια (52 συμμετοχές, ένα γκολ), ενώ τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Πανθρακικό και στη Σούπερ Λιγκ (51 συμμετοχές).
Ο Μακρυδημήτρης έρχεται στον Ολυμπιακό για να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους «ερυθρόλευκους» με την εμπειρία του, ενώ ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση με την τιμωρία του Δημήτρη Αρβανίτη (τιμωρήθηκε ως γνωστόν με ποινή ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για ανίχνευση στα ούρα απαγορευμένης ουσίας πριν τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη), ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις