Έπιασε.. 12άρι η Μακρινίτσα στις μεταγραφές – Έκλεισαν οι Πουρνάρας και Ανδρεάδης

Την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε σήμερα η Α.Ε. Μακρινίτσας. Πιο συγκεκριμένα, με τους Πηλιορείτες συμφώνησαν ο 33χρονος αριστερός μπακ Γιάννης Πουρνάρας, που έμεινε ελεύθερος από τον Θησέα και ο Βασίλης Ανδρεάδης, που μέχρι πρότινος ανήκε σε ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης. Ο τελευταίος, που είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, προπονείται με… …τη Μακρινίτσα από την περασμένη άνοιξη και λόγω του ότι σπουδάζει στο Βόλο, είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε και υπέγραψε δελτίο στην ομάδα του Κώστα Ρέππου.

Συνολικά η Μακρινίτσα τη φετινή μεταγραφική περίοδο έκλεισε δώδεκα ποδοσφαιριστές. Εκτός από τα δύο τελευταία αποκτήματα, τους Πουρνάρα και Ανδρεάδη, στη Μακρινίτσα υπέγραψαν οι Πρέζας (Πρωτεσίλαος), Παπακώστας (Εθνικός Βόλου), Παπαϊωάννου (Αθλητική Ένωση 2002), Σεμιλιέτοφ (Σαρακηνός), Ντελάκος (Αστέρας Ριζομύλου), Μαστακούλης (Αγ. Παρασκευή), Κοπάνας (Ιωλκός), Αγγέλης (Πηλέας), Ντε Λα Κρουζ (Τοξότης Βόλου) και Αδαμάκος (αποκτήθηκε από ομάδα των Σερρών). Στους παραπάνω θα πρέπει να προστεθούν και οι Σαρακατσάνος και Ψήφος, που επέστρεψαν στην ενεργό δράση, κάτι που σημαίνει ότι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα ανέρχονται σε δεκατέσσερα.

Ο Κώστας Ρέππος, ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, είναι στην ευχάριστη θέση να δουλεύει έχοντας πληθώρα παικτών και μετά την ενίσχυση του ρόστερ, ευελπιστεί ότι η πορεία της Μακρινίτσας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας τη σεζόν 2013/14 θα είναι αξιόλογη.

Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, χθες η Μακρινίτσα έπαιξε κόντρα στην Α.Ε. 2002, ενώ το Σάββατο στις 18.30 θα αγωνιστεί στην Αγ. Παρασκευή απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις