Η “Αθήνα” για την κατάσταση στη Νίκη Βόλου

Η αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει φέρει την ομάδα ένα βήμα πριν την διάλυση, καθώς τα μετρητά που απαιτούνται για να τρέξει ο σύλλογος στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, δύσκολα μπορούν να βρεθούν. Συγκεντρώσαμε τα δημοσιεύματα των πιο δημοφιλών αθλητικών ιστοσελίδων που αναφέρονται στα τρέχοντα γεγονότα  και τις εξελίξεις της Νίκης Βόλου όπως τα παρουσιάζουν τα κεντρικά ΜΜΕ:

Contra.gr

contra-niki

Διαλύεται η Νίκη Βόλου

Τη Δευτέρα παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. και πλέον ο Ερασιτέχνης θα αναζητήσει λύση μέσω Πρωτοδικείου, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, θα καθίσει σίγουρα για τα τελευταία ματς του 2014 με Βέροια και Παναιτωλικό στον πάγκο και στη συνέχεια αναμένεται να αποχωρήσει. Άγνωστο παραμένει εξάλλου το μέλλον των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Χαρακτηριστικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι για το ματς με τη Βέροια η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν και με έρανο στην Ημαθία.

 

Onsports.gr

onsports-niki

Νίκη Βόλου: Ζωή ως την… Κυριακή

Κανονικά θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου στα δύο προσεχή παιχνίδια με τη Βέροια και τον Παναιτωλικό.

Η συνέχεια, ωστόσο, παραμένει εντελώς μετέωρη για την ομάδα της Νέας Ιωνίας του Βόλου. Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αν όμως μέσα στις επόμενες μέρες δεν βρεθεί κάποια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, τότε θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις. Το βάρος για να βρεθούν λύσεις έχει πέσει στον Ερασιτέχνη, που προσπαθεί να βρει άτομα να εμπλακούν στην ΠΑΕ, προκειμένου να μη διαλυθεί.

 

Sport-fm.gr

sport-fm-niki

Εικόνα διάλυσης στη Νίκη Βόλου

Το τέλος του 2014 βρίσκει τη Νίκη Βόλου στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, το 2015 παραμένει άγνωστο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται οι Θεσσαλοί.

Χθες παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. και πλέον ο Ερασιτέχνης θα αναζητήσει λύση μέσω Πρωτοδικείου.

Την ίδια στιγμή, αποχωρούν και ορισμένα στελέχη της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στους αγώνες με Βέροια και Παναιτωλικού, τους τελευταίους για φέτος, αφού δεν θέλει να «πουλήσει» τους παίκτες του.

Ωστόσο, και εκείνος στη συνέχεια αναμένεται να αποχωρήσει με τους συνεργάτες του. Κάτι ανάλογο θα γίνει με τους παίκτες. Οσο για το ματς με τη «βασίλισσα του Βορρά», η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν και με έρανο στην Ημαθία.

 

Gazzetta.gr

gazzetta-niki

Πληρώνουν οι οπαδοί το πούλμαν της Νίκης Βόλου!

Από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στη Νίκη Βόλου μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, με τους οπαδούς να πληρώνουν το πούλμαν για να μεταβεί η ομάδα στην Ημαθία για το ματς με τη Βέροια!

Η Νίκη αντιμετωπίζει τη «βασίλισσα», την Τετάρτη για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και αυτή τη στιγμή μετά και την αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση, το οικονομικό πρόβλημα που προκύπτει είναι τεράστιο.

Τόσο, που οι οπαδοί θα είναι αυτοί που θα πληρώσουν το πούλμαν για να μεταφερθεί η αποστολή της ομάδας στην Ημαθία για το ματς της Τετάρτης, ενώ το ταξίδι θα γίνει αυθημερόν λόγω έλλειψης χρημάτων.

 

Sport24.gr

sport24-niki

Μαζεύουν λεφτά οι οπαδοί

Η αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση από τη Νίκη Βόλου έχει επιφέρει ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα, με πρώτο και κύριο το οικονομικό πρόβλημα που παρατηρείται.

Διάθεση για προπόνηση από τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μαζεύονται χρήματα από φιλάθλους προκειμένου να πληρωθεί λεωφορείο για να μεταφέρει την αποστολή στη Βέροια, για το ματς της Τετάρτης.

Όπως και να ‘χει, οι ”κυανόλευκοι” θα μεταβούν στην Ημαθία αυθημερόν, εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις