Aνακοίνωση του Δ.Σ. του ΓΣ Αλμυρού

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο ΓΣ Αλμυρού στην ανακοίνωση των παιχτών των Μυρμιδόνων. Αναλυτικά:

«Με έκπληξη διαβάζουμε σε τοπικά Μ.Μ.Ε την ανακοίνωση κάποιων ποδοσφαιριστών των Μυρμιδόνων. Επειδή όσα γράφονται πλήττουν το ήθος και την αξιοπρέπεια των παικτών του Γ.Σ. Αλμυρού και κατ’ επέκταση όλο το σύλλογο (διοίκηση, προπονητή, φίλαθλο κόσμο), σκοπός δεν είναι να υποδείξουμε αλλά ούτε και να αποδείξουμε ποιος φταίει γι αυτόν τον τραυματισμό που μας στενοχώρησε όλους , μιας και όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει αν υπήρχε οποιαδήποτε πρόθεση να συμβεί αυτό. Δυστυχώς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια έχουμε γίνει πολλές φορές μάρτυρες παρόμοιων δυσάρεστων περιστατικών που σίγουρα δεν μπορούμε να διανοηθούμε και να πιστέψουμε ότι κάποιος απ όλους αυτούς έχει γίνει με πρόθεση.
Κανείς μέχρι σήμερα στα 85 χρόνια ύπαρξης του Γ.Σ. Αλμυρού δεν κατηγόρησε τους φιλάθλους του ιστορικού μας συλλόγου για ανάρμοστες συμπεριφορές αφού είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Δεν είναι σωστό και ηθικό να στρεφόμαστε ενάντια σε παίκτες προσωπικά μιας και είναι πιθανό στο ποδόσφαιρο να υπάρξει μια άτυχη στιγμή και κάποιος ποδοσφαιριστής να χτυπήσει ή να χτυπηθεί.
Θα θέλαμε επίσης να καταγγείλουμε κάποια απειλητικά μηνύματα που στέλνουν κάποιοι θερμόαιμοι στον ποδοσφαιριστή μας που άθελά του εμπλέκεται στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των Μυρμιδόνων και ελπίζουμε να σταματήσουνε εδώ.
Είχαμε και έχουμε άριστες σχέσεις τόσο με την διοίκηση όσο και με τον φίλαθλο κόσμο των Μυρμιδόνων και θέλουμε αυτό το μπαράζ ανακοινώσεων να λήξει εδώ.
Τέλος να ευχηθούμε για άλλη μια φορά καλή ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή των Μυρμιδόνων Μάντζιο Βασίλη και καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο το κόσμο.
Με τιμή το Δ.Σ. του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις