Έχασαν με 1-0 οι Παίδες της ΕΠΣΘ από την Πιερία

Την ήττα με 1-0 από την ΕΠΣ Πιερία γνώρισαν οι Παίδες της ΕΠΣΘ ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες, αγωνίστηκαν ανοιχτά με στόχο τη νίκη και είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Η ομάδα…

…του Βαγγέλη Τσουκάλη είχε ορισμένες καλές στιγμές στο παιχνίδι, με καλύτερες ευκαιρίες αυτές που χάθηκαν από τον Λιάτσικο στο 30′, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σουτάροντας άουτ και στο 37′, όταν ο Μπάλλας έπιασε το σουτ για να μπλοκάρει ο πορτιέρο της ΕΠΣ Πιερίας.
Στη επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, το παιχνίδι παιζόταν πάνω κάτω και όποια ομάδα θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Οι παίδες της ΕΠΣΘ στο 60′ με τον Λιάτσικο δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ, όμως η παράλληλη σέντρα που επιχείρησε δεν είχε κάποιον αποδέκτη. Επίσης, στο 70′ σουτ του Μπάλλα από ευνοϊκή θέση πέρασε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι και αυτοί από την πλευρά τους δημιούργησαν και έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ, κατάφεραν στο 75′ να πάρουν τη νίκη, φτάνοντας στο γκολ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κανελλάκης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, καθώς ήταν άρρωστος (ανέβασε πυρετό), ενώ και ο Φουρκιώτης παρότι αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν και αυτός άρρωστος.
Το Σάββατο οι Παίδες της ΕΠΣΘ θα λάβουν μέρος σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της σχολής της Αγ. Παρασκευής, με τη συμμετοχή της Αγ. Παρασκευής, του Μαγνησιακού και της Μικτής Παίδων ΕΠΣΘ. Ο Βαγγέλης Τσουκάλης στο εν λόγω τουρνουά θα χρησιμοποιήσει κυρίως τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που είναι γεννηθέντες το 2002, έτσι ώστε να φτιάχνει από τώρα την ομάδα της νέας χρονιάς.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: Τσιτσιρίγκος, Κλώθος, Θεοδωρόπουλος, Μπιρμπίλης, Κούκιος, Χατζόγλου (41′ Δαρής), Λιάτσικος, Παζής (65′ Βογιατζής), Κόφφας (41΄Φουρκιώτης), Μπάλλας, Τσελεπίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις