Ισόπαλοι 1-1 οι Νέοι της ΕΠΣΘ με Πιερία

Η ανωτερότητα της ομάδας Νέων της ΕΠΣΘ δεν επιβραβεύτηκε με νίκη στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Olimpico Sport Club, με τους παίκτες του Γιώργου Γάτου να χάνουν την ευκαιρία να κερδίσουν και…

…να «καθαρίσουν» σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο.
Οι Νέοι της ΕΠΣΘ υπερείχαν σε όλο το παιχνίδι, έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο με τους Τζοβάρα και Σαλαμούρα, όταν ήδη το σκορ ήταν 1-0. Μάλιστα, υπάρχουν και έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του κ. Ρούση, ο οποίος αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Τζοβάρα από αντίπαλο μέσα στην περιοχή.
Το γκολ για τους Νέους της ΕΠΣΘ πέτυχε στο 40′ ο Τζοβάρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσάνου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 71′ σε 1-1 με σουτ από πλάγια θέση, με τον τερματοφύλακα Σπυλιόπουλο να μη μπορεί να διώξει τη μπάλα.
ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Σπυλιόπουλος, Κρανιάς, Κόκκαλης (65’Μασούρας), Καραδήμητρος, Μπουρτζής (70′ λ. τρ. Μπαλαμώτης) Τσάμης, Σαμαράς (80′ Φιλίππου), Τσάνος, Μωϋσίδης, Σαλαμούρας, Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις