“Περίοδος χάριτος” για κανέναν πλέον στη Νίκη

Η αποδέσμευση του Αλεξάνταρ Βασίλιεβιτς επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης τον Ιούλιο στη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Valis» δεν ήταν απλά λόγια.

Τότε, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα άλλαζε από την περασμένη σεζόν όπου η Νίκη δεν κατάφερε να κατακτήσει το στόχο της ανόδου, το αφεντικό της βολιώτικης ομάδας είχε απαντήσει πως δεν θα έδινε περίοδο χάριτος σε κανέναν και ότι θα… …ήταν αμείλικτος στις αποφάσεις του, κάτι που ξεκαθάρισε πως θα πράξει φέτος.

Την περσινή χρονιά ο Ανδρέας Πάτσης έφερε στη Νίκη Βόλου τον Βίκτωρα Γιάκομπ ελπίζοντας πως στο πρόσωπό του η ομάδα θα έβρισκε τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής. Τα πρώτα δείγματα από τις προπονήσεις και τα φιλικά δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά όμως και τότε κάποιοι του έλεγαν πως απλά χρειάζονταν λίγο χρόνο προσαρμογής. Ο χρόνος δόθηκε όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Ο Ρουμάνος ήταν απογοητευτικός και «κατάφερε» να χάσει τη φανέλα του βασικού από τον Κώστα Φλίγκο, που είχε αποκτηθεί με στόχο να αποτελέσει την εναλλακτική του Γιάκομπ.

Φέτος ο ισχυρός άνδρας του βολιώτικου συλλόγου δεν θα δώσει περίοδο χάριτος σε κανέναν. Παρακολουθεί από την εξέδρα όλους τους φιλικούς αγώνες και έχει προσωπική άποψη για την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή. Οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκαν από το τεχνικό επιτελείο με τη σύμφωνη γνώμη του Ανδρέα Πάτση. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος δεν τελείωσε και δεν αποκλείονται εκπλήξεις…

Portiero για το GoalPost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις