Δεύτερη συνεχόμενη ήττα ο Ρήγας, 1-0 από τον Οπούντιο

Τη δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεύτερη συνεχόμενη, γνώρισε ο Ρήγας, χάνοντας με 1-0 από τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Βελεστίνο για τον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη παρουσίασε κακό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είχε τις ευκαιρίες και πέτυχε το γκολ λίγα λεπτά πριν…

…το τέλος της αναμέτρησης με τον Τσέλο στο 87′.
Στο πρώτο μέρος έγινε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο είχε ρυθμό, όχι όμως και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο, με τον Ρήγα να έχει δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Κρεββατά. Στο 11′ έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ και στο 14′ με νέα κεφαλιά «ψαράκι» ο επιθετικός του Ρήγα δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Τζήμα, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.
Από πλευράς φιλοξενουμένων ο Στυλιανός στο 23′ σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ναουμίδη και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 44′ ο Πέπας έπιασε την κεφαλιά, με τον Κεφαλά να αποκρούει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας παρουσίασε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι του, ο Οπούντιος ήταν σαφώς καλύτερος και η ομάδα που έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να φτάσει στο γκολ, πριν το πετύχει στο 87′, παίρνοντας τη νίκη.
Στο 61′ ο Κεφαλάς γλίτωσε την εστία του Ρήγα σε τετ α τετ με Κάπο, ενώ στο 62′ απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Κλωτσοτήρα. Επίσης, στο 68’ο τερματοφύλακας του Ρήγα ενήργησε σωτήρια αποκρούοντας την εκτέλεση φάουλ του Κλωτσοτήρα.
Το γκολ τελικά για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 87′. Σκόρερ ο Τσέλος με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κεφαλά αυτή τη φορά να μη μπορεί να αντιδράσει, βλέποντας τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.
ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γουτούλης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, μαλάκος (64′ Τσίπι), Μιχολίτσης (64′ Μπίκας), Ζατσάι (69′ Ζενούνι), Κρεββατάς.
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Τζήμας, Κουτσούμπας, Μαρκόσης, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριτσάπης, Νικολόπουλος, Πέπας, Κάπος, Κλωτσοτήρας (72′ Βέλιος), Στυλιανός (79′ Καντού).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις