Απάντηση της ΕΠΟ σε Μπατζιάκα με… πειθαρχική δίωξη

Πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Αναστάσιου Μπατζιάκα, άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ Παναγιώτης Καρράς “για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 25 (παρ. 1, 4, 5 και 7) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (για δηλώσεις στις 9/12)”.

Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά την δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπατζιάκας ανακοίνωσε ότι με αφορμή την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε μέλη της ΕΠΟ για την “εγκληματική οργάνωση” και άλλα αδικήματα προτίθεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Η άσκηση δίωξης προς τον κ. Μπατζιάκα έρχεται σε συνέχεια της ίδιας τακτικής που ακολουθήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 ευρώ για το περιεχόμενο δημόσιας τοποθέτησής του.

Είναι σχήμα οξύμωρο ότι σε μία περίοδο στην οποία η ηγεσία της ΕΠΟ διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και σιωπά, ένα όργανό της που λέγεται Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας να διώκει τους προέδρους των Ενώσεων που διαφοροποιούνται δημόσια σε θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και την Ομοσπονδία.

πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις