Ντέρμπι Πηλέα-Σκοπέλου στην Β΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β΄ Ε.Π.Σ.Θ. το οποίο κλείνει με ντέρμπι μεταξύ της Σκοπέλου και του Πηλέα.
Το Σάββατο έχουμε μόνο έναν αγώνα στις 15:00.
Η αγωνιστική θα ανοίξει στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου όπου ο μαχητικός Κένταυρος θα υποδεχθεί τον Τοξότη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα ενώ οι φιλοξενούμενοι θα επιστρέψουν από το ρεπό τους και θα θελήσουν να κερδίσουν βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.
Την Κυριακή…

…το πρωί συνέχεια θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sports Club στις 10:00 όπου ο Παγασητικός θα αντιμετωπίσει τους ουραγούς Αργοναύτες. Ο Παγασητικός την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Πηλέα στην έδρα του ενώ οι Αργοναύτες δεν έχουν γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης.
Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος ο Πηλέας θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Σκόπελο στο ντέρμπι της αγωνιστικής στις 11:30. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο εντός έδρας ήττες.
Οι πρωτοπόροι μετρούν εφτά νίκες, μία ισοπαλία και μία εκτός έδρας ήττα.
Στις 15:00 δύο αγώνες θα κλείσουν την αγωνιστική.
Ο ένας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Καναλίων, όπου ο τοπικός Απόλλων θα υποδεχθεί τον Άνθιμο Γαζή.
Μεγάλη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες ο αγώνας αυτός αφού οι γηπεδούχοι με νίκη μπαίνουν για τα καλά στη διεκδίκηση ενός εκ’ των τεσσάρων εισιτηρίων της ανόδου ενώ οι φιλοξενούμενοι με νίκη πιάνουν τον αντίπαλο ισοβαθμίζοντάς τον στην Τρίτη θέση.
Τέλος, η Ακρόπολη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μαχητικό Ελευθεριακό στο γήπεδο Αγ. Γ. Νηλείας. Ο Ελευθεριακός με το δυνατό κοινό του να τον υποστηρίζει έχει πάρει τρία τρίποντα στο γήπεδό του ενώ η Ακρόπολη θέλει τη νίκη για να μπει στην προνομιούχο τετράδα.
Το ρεπό της θα κάνει η Δάφνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις